Het einde van het jaar 2012 vol onzekerheden voor veel mensen. Het nieuwe kabinet heeft een heleboel plannen maar wat het bij de mensen in het huishoudgeld gaat betekenen is voor velen nog erg onduidelijk.
Misschien krijgen de Maya’s ook nog gelijk, je weet maar nooit.

Mijn ‘normale’ baan zit midden in een outsourcingstraject en daarmee zijn er voor mij nog een paar extra factoren onbekend. Het is dus een spannende tijd waarin ik veel nareken en probeer te controleren wat men mij voorrekend. Her en der komen er dan meer vraagtekens dan antwoorden. Op sommige punten lijkt de huidige werkgever vooral geen antwoord te willen geven op andere mag de beoogde nieuwe werkgever nog geen antwoorden geven.

Wat betekend dit allemaal voor Diebe Media? Wel nu daarin verandert er weinig tot niks eigenlijk. Hooguit dat we nog beter worden daarom hebben we nu ook een eigen facebook pagina voor Diebe Media gemaakt.
Alleen als de Maya’s gelijk krijgen houdt Diebe Media op te bestaan verder gaan we gewoon door op de weg van verbetering, vernieuwing met originele idee├źn en oplossingen.

Share Button