De wereld is vol met verandering zelf heb ik dat mogen ervaren met een recent outsourcingstraject waardoor ik nu grotendeels hetzelfde werk op de zelfde plek maar voor een andere werkgever doe. Verandering ook in de natuur waar de jaargetijden altijd al voor afwisseling zorgen en de klimaatverandering zorgt voor andere soorten in de omgeving en misschien wel het verdwijnen van soorten die we nu nog niet missen.Het besef dat we deze aarde en het leven erop moeten behouden en daarom niet te veel moeten veranderen buiten het zorgen dat de natuur ruimte heeft om natuur te zijn neemt toe. ‘De markt’ heeft het ook ontdekt en promoot nu alles als een milieu bewust produkt. Wat in deze economisch mindere tijden dan een min puntje blijft is dat ‘groen’ zijn en doen nog altijd duurder is dan ‘normaal’.

Share Button