Wil je dat Diebe voor jou fotografeert dan kun je dat via de contactpagina  aangeven en je krijgt zo snel mogelijk het voorstel toegezonden. Het is natuurlijk wel van belang dat je probeert zo goed mogelijk aan te geven welke wens(en) je hebt.

Portret:  Vanaf € 27,50 voor een sessie waarbij de beste 12 foto’s op drukwerk kwaliteit digitaal aan je toegezonden worden. Voor een sessie met de beste 25 foto’s €50,00. Voor meerprijs Diebe ook zorgen voor het toezenden van afdrukken, het maken van een album/ fotoboek. Indien gewenst kan er op afspraak gezorgd worden voor visagie.

Product: Vanaf € 27,50 voor een sessie waarbij de beste 12 foto’s op drukwerk kwaliteit digitaal aan je toegezonden worden.Voor een sessie met de beste 25 foto’s €50,00. Voor meerprijs kan Diebe ook zorgen voor het toezenden van afdrukken, het maken van een album/ fotoboek.

Reportage: Vanaf € 250,00 per dagdeel waarbij op drukwerk kwaliteit digitaal aan je toegezonden worden. Uiteraard kan Diebe ook zorgen voor het toezenden van afdrukken en het maken van een album of fotoboek.

Reiskosten: Voor fotografie op locatie meer dan 10 km buiten Molenhoek (NL) wordt er € 0,21 per kilometer reiskostenvergoeding bij gerekend.